2005 yılında Gaziantep’te kurulan Hak Makarnacılık Gıda San. A.Ş, 20 Bin m² kapalı alanda gelişmiş üretim teknoloji sistemiyle başta makarna çeşitleri olmak üzere irmik ve un üretimi yapmaktadır. Ürettiğimiz ürünleri yaklaşık 73 ülkeye; Afrika, Avrupa, Asya, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere Dünyanın dört bir yanına ihracatını gerçekleştirmekteyiz.
En son İtalyan teknolojisi ile dünya standartlarında üretim yapan tesisimiz, geniş lojistik filo ağımız, güçlü çözüm ortaklarımız, 15 yılı aşan deneyimimizle en kaliteli ürünü, en kaliteli hizmetle müşterilerimize sunar ve memnuniyetlerini paylaşmaktayız.
Spagetti, kesme makarna, un ve irmik üretimiyle Türkiye’de entegre üretim yapan sayılı firmalardan biri olan Hak Makarna, üretim teknolojisini sürekli güncellemektedir. Yeni kurulan hatlarla birlikte üretim kapasitemiz günlük 500 ton buğday kırma, 250 ton irmik ve 150 ton makarna üretim kapasitesine ulaşmıştır.
Altınbaşak, Zenova, Pasta La Parma isimli markalarımızı yüksek kaliteyle ve nefis lezzetiyle dünyanın dört bir yanında tüketicisiyle buluşmasını temin ederken, ürünlerimiz BİM, A101, ŞOK mağazaları gibi Türkiye'nin lider market zincirlerinde yer bulmasını sağladık.
Gücümüz Toprağımızdır.
Bu kadim esinle makarna üretmeden önce buğday üretiriz. Hasat ettiğimiz öz mal ürünlerimizi tesisimizde işleyerek sofralara ulaştırırken, hammaddemizin ve ürünümüzün seçimini mükemmel bir titizlik ve özenle gerçekleştiririz. Modern ve teknolojik laboratuvarlarımızda üretimin her aşamasından uzman ekiplerimiz tarafından kalite kontrolünü takip ederiz.
Ürünlerimiz tüketicilerimizin sofralarına kaliteli, uygun, sağlıklı ve hijyenik bir şekilde ulaşmasını temin ederiz. Göstermiş olduğumuz bu haklı çabamızı ve sahip olduğumuz vicdan rahatlığını en büyük kazancımız olarak görürüz.
Üretilen tüm mamullerimizin yüksek kalitede oluşu, işimize gösterdiğimiz sorumluluğun ve özverinin bir sonucu olup uluslararası kalite standartlarında önem arz eden TSE, Helal Belgesi, ISO 9001- ISO 22000 Belgeleriyle tescillenmiştir.
Copyright © Hak Makarna